Βιολογικά Φετουτσίνι σόγιας Eurodiet με μανιτάρια portobello

Home/Συνταγές/Βιολογικά Φετουτσίνι σόγιας Eurodiet με μανιτάρια portobello

Βιολογικά Φετουτσίνι σόγιας Eurodiet με μανιτάρια portobello

Υλικά για 2 μερίδες

  • 2 μερίδες Βιολογικά Φετουτσίνι σόγιας Eurodiet
  • 8 μανιτάρια portobello
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • Αλάτι – πιπέρι

Για το σερβίρισμα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Θυμάρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
  2. Κόβουμε τα μανιτάρια σε δύο ή τέσσερα κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι
  3. Προσθέτουμε τη σκόνη κρεμμυδιού, τη δάφνη, το θυμάρι, το μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι
  4. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
  5. Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε τα φετουτσίνι και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  6. Σουρώνουμε τα φετουτσίνι και τα βάζουμε κατευθείαν στο τηγάνι με τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και αφαιρούμε από τη φωτιά.
  7. Σερβίρουμε με επιπλέον θυμάρι και πιπέρι.

*Ολοκληρώστε το γεύμα σας με σαλάτα από τη Λίστα 1 (λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς τους σε υδατάνθρακες) και προσθέστε 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο.

Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα

Ενέργεια (kcal): 221
Υδατάνθρακες (g) : 11,7
Σάκχαρα (g): 6
Πρωτεΐνες (g): 19
Λιπαρά (g): 7,2
Εκ των οποίων κορεσμένα (g): 1