Τσιπούρα στη λαδόκολλα με φινόκιο | Φάση 2/3/4

Home/Συνταγές/Τσιπούρα στη λαδόκολλα με φινόκιο | Φάση 2/3/4

Τσιπούρα στη λαδόκολλα με φινόκιο | Φάση 2/3/4

Υλικά για 2 μερίδες
⦁ 2 τσιπούρες (περίπου 300γρ. η καθεμιά)
⦁ 2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους
⦁ 1 ρίζα φινόκιο, κομμένη σε λεπτές φέτες
⦁ 2 κλωναράκια θυμάρι
⦁ 2 λεπτές φέτες λεμόνι
⦁ 2 κ.σ. ελαιόλαδο
⦁ αλάτι
⦁ φρεσκοτριμμένο πιπέρι
⦁ 2 κομμάτια λαδόκολλα
⦁ 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση συνταγής
⦁ Απλώνετε τα αλουμινόχαρτα και από πάνω τοποθετείτε τις λαδόκολλες.
⦁ Επάνω στη κάθε λαδόκολλα τοποθετείτε από 1 ψάρι.
⦁ Βάζετε επάνω σε κάθε τσιπούρα ½ ρίζα φινόκιο, 1 φρέσκο κρεµµυδάκι, 1 κλωναράκι θυµαριού, 1 φέτα λεµονιού και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
⦁ Διπλώνετε τις λαδόκολλες σαν φάκελο και τις τοποθετείτε σε ένα μικρό ταψί.
⦁ Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 30’.

Διατροφική Συμβουλή
Το πιάτο αυτό αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιλογές του εβδομαδιαίου διαιτολογίου τους. Εάν ακολουθείτε τη μέθοδο Eurodiet, μπορείτε να την απολαύσετε από τη φάση 2.

! Για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας, προσθέστε μια σαλάτα επιλέγοντας λαχανικά από τη λίστα 1.

Θρεπτική Ανάλυση ανά μερίδα
Θερμίδες (kcal): 307
Πρωτεΐνη (gr): 29
Υδατάνθρακες (gr): 3
Σάκχαρα (gr): 0.2
Λιπαρά (gr): 20