Η Εκστρατεία της Eurodiet Med

Home/Promotion/Η Εκστρατεία της Eurodiet Med

Η Εκστρατεία της Eurodiet Med

Στόχος και Όραμα

Στόχος και όραμα της Εκστρατείας, είναι η αφύπνιση των συμπολιτών μας όλων των ηλικιών που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, αλλά και του γενικότερου πληθυσμού προκειμένου να ενημερωθούν, να εκπαιδευθούν και να εξετασθούν από εξειδικευμένο Επιστημονικό Προσωπικό.

Πρώτος προορισμός της Εκστρατείας, που θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου, θα είναι η Νάξος. Με ένα Ιστιοπλοϊκό σκάφος και με καταρτισμένο Επιστημονικό πλήρωμα, θα γίνουν στάσεις σε συνολικά 8 νησιά του Αιγαίου. Εκτός από το νησί της Νάξου, θα ακολουθήσουν η Δονούσα (21-5-2017), το Κουφονήσι (22-5-2017), η Σχοινούσα (23-5-2017), η Ηρακλειά (23-5-2017), η Ίος (24-5-2017), η Σίκινος (25-5-2017) και η Φολέγανδρος (26-5-2017).

Κατά τη διάρκεια της Εκστρατείας θα πραγματοποιηθούν  σε κάθε νησί  Δωρεάν Εξειδικευμένες εξετάσεις  Γλυκόζης, Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης, Λιπιδαιμικού  Ελέγχου, Συνδρόμου Διαβητικού Ποδιού.

Σε κάθε νησί θα  πραγματοποιηθούν ομιλίες εξειδικευμένων Επιστημόνων αναφορικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη, τα Συμπτώματα, τις Επιπλοκές, τις Πρώτες βοήθειες σε περίπτωση Υπογλυκαιμίας, τα σημερινά δεδομένα της νόσου και τις νέες θεραπείες. Επιπλέον ο κος Διονύσιος Βλάχος, Γενικός Ιατρός, Ιατρικός  Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurodiet Med και η κα Βασιλεία Αναγνώστου, Κλινική Διατροφολόγος (MSc), Υπεύθυνη του Διατροφολογικού Τμήματος της Eurodiet Med, θα πραγματοποιήσουν ομιλίες με θέμα τη σωστή διατροφή, τη Διατροφική Ισορροπία, και το πώς η τροφή μπορεί να γίνει το Φάρμακο μας για Καλύτερη Υγεία.