Πολιτική απορρήτου

Home/Πολιτική απορρήτου

Στη EURODIET MED σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και ανάγουμε την προστασία της ιδιωτικότητάς σας σε προτεραιότητά μας. Για όλες τις υπηρεσίες μας, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων – η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας – είναι  η EURODIET MED

Eχοντας ως στρατηγικό στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας, θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώσουμε τόσο για τις πρακτικές μας όσο και για τις επιλογές καθώς και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς τα φυσικά πρόσωπα που κάνετε χρήση του παρόντος ιστότοπου και μπορεί να οδηγήσει στην γνώση ή εξακρίβωση της ταυτότητάς σας. Ενδεικτικά τέτοιες πληροφορίες είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνό σας κ.λ.π.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως η συλλογή, η καταχώριση ή οργάνωση η διάρθρωση, η αποθήκευση η προσαρμογή, η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση, ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή (άρθρα 4 παρ. 1&2 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων).

Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί δεν αφορούν σε καμία περίπτωση ειδικές κατηγορίες δεδομένων όπως αυτές εξειδικεύονται από την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία και συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν την φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση καθώς και γενετικά, βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα που αφορούν την υγεία ή τη σεξουαλική συμπεριφορά του υποκειμένου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί δεν αφορούν σε ποινικές καταδίκες, αδικήματα ή σχετικά μέτρα ασφαλείας.

Όταν επισκέπτεστε λοιπόν τον ιστότοπό μας και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναγκαστικά και για το σκοπό παροχής των υπηρεσιών μας και μόνο, συλλέγουμε επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Οι ενέργειες αυτές γίνονται μόνο κατόπιν δικής σας συναίνεσης και μέσα στα αυστηρά πλαίσια εκτέλεσης της υπηρεσίας που σας παρέχουμε. Ρητά σας δηλώνουμε ότι τηρούμε τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού και Εθνικού δικαίου σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας και σας εγγυόμαστε ότι τα διαχειριζόμαστε με τον πλέον ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται ο οποιοσδήποτε κίνδυνος διαρροής τους ή καταστροφής τους.

1. Οι αρχές μας και οι αξίες μας

  • Σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και ανάγουμε την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, σε προτεραιότητα της εταιρείας μας.
  • Εφαρμόζουμε πλήρη διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για νόμιμους, θεμιτούς, σαφείς και προκαθορισμένους σκοπούς.
  • Διαχειριζόμαστε όλες τις πληροφορίες των πελατών και συνεργατών μας ως εμπιστευτικές, εφαρμόζοντας κάθε απαραίτητο και οργανωτικό μέσο για την προστασία τους.
  • Δεν γνωστοποιούμε και δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα χωρίς τη δική σας συγκατάθεση, εκτός αν αυτό επιτρέπεται από τον νόμο ή από τη μεταξύ μας συμβατική σχέση.
  • Εν γένει τηρούμε στο έπακρο την κείμενη νομοθεσία και συμμορφωνόμαστε με όλες τις υποχρεώσεις μας, που απορρέουν από αυτήν, ως υπεύθυνοι επεξεργασίας.

2. Ποιοι είμαστε

Υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την έννοια του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι:

Η «EURODIET MED ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ EΠE & ΣΙΑ Ε.Ε.» και με τον διακριτικό τίτλο «EURODIET MED» με ΑΦΜ: 998990699 / Δ.Ο.Υ Ηλιούπολης με αριθμό ΓΕΜΗ  69266403000 (στο εξής η «Εταιρεία», η «Επιχείρηση», «εμείς», «εμάς», «μας»), με έδρα την Αργυρούπολη Τηλέφωνο: +30 210 9373020 και e-mail: info@eurodiet.gr

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς να είναι επικαιροποιημένα και ακριβή. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε το συντομότερο δυνατόν για αλλαγές σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η σχέση σας μαζί μας.

3. Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε;

Τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς εξαρτώνται από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιλέγετε να σας παρέχουμε. Ειδικότερα, στα πλαίσια εκπλήρωσης της παρούσας επικοινωνίας μας μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μεταξύ μας, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

  • ·        Τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμό σας, μόνο και ΑΦΜ και ΔΟΥ εφόσον χρειάζεται για έκδοση τιμολογίου
  • ·        Τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τόσο για την επικοινωνία μαζί μας όσο και για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση παράδοσης προϊόντος και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), εφόσον κάνετε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
  • ·        Κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση ΙΡ, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο.

4. Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ως κατωτέρω:

  • Όταν επισκέπτεσθε τον ιστότοπό μας, κατά την εγγραφή σας στη φόρμα επικοινωνίας μας και σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε, αν το επιθυμείτε, να ενημερώνεστε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση σχετικά με προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες της Εταιρείας (π.χ. για νέα προϊόντα/ή και υπηρεσίες που διαθέτει στην αγορά, τυχόν προσφορές κ.λπ.) με αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter).
  • ·        Κάθε φορά που εγγράφεστε ή συνδέεστε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό πελάτη για να προχωρήστε στην αγορά ενός προϊόντος και στην παραγγελία σας.
  • ·        Όταν επικοινωνείτε τηλεφωνικά με κάποιο συνεργάτη μας για να ζητήσετε διευκρινήσεις ή πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας ή την αγορά ενός προϊόντος και την διαδικασία παρασκευής του.
  • Υπηρεσίες ενημέρωσης στον Ιστότοπο : Όταν σας παρέχουμε άλλες υπηρεσίες ενημέρωσης

5. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε

Πώς χρησιμοποιούμε το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας Γιατί;
Εξυπηρετώντας τις αγορές σας Συλλέγουμε τα δεδομένα αυτά για να πραγματοποιηθεί η αγορά σας (είναι αδύνατο να σας στείλουμε παραγγελία, εάν δεν χρησιμοποιήσουμε το όνομα και τα στοιχεία διεύθυνσης παράδοσης!)
Σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως πχ ενημερώσεις για την εκτέλεση της παραγγελίας σας

Συλλέγουμε τα δεδομένα αυτά για να πραγματοποιηθεί η αγορά σας

(ώστε να μπορούμε να σας πληροφορήσουμε σχετικά με την  παραγγελία σας)

Στέλνοντας σε σας πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μετά την εγγραφή σας στην φόρμα επικοινωνίας Για να σας ενημερώνουμε σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες μας.

  • Αυτές οι πληροφορίες στέλνονται μόνο με την συγκατάθεσή σας
Ταυτοποίηση του συναλλασσομένου με την εταιρεία μας Για να αποτρέψουμε τυχόν λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας σας

Το ιστορικό παραγγελιών σας

Τί ζητήσατε κατά την παραγγελία σας – για παράδειγμα, τα στοιχεία της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού.

Πώς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά Γιατί;
Εξυπηρετώντας τις αγορές σας Συλλέγουμε τα δεδομένα αυτά για να πραγματοποιηθεί η αγορά σας, αφού προσμένετε την καλύτερη εξυπηρέτηση από εμάς
Παρέχουμε εξυπηρέτηση πελατών και υποστήριξη Έτσι, όταν επικοινωνείτε μαζί μας, έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ως πελάτης

Όταν εγγράφεστε και είστε συνδεδεμένοι ή όταν κάνετε μια παραγγελία ή όταν ξεκινάτε να κάνετε μια παραγγελία αλλά δεν την ολοκληρώνετε, συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία που μας παρέχετε εντός των πλαισίων εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στα πλαίσια αυτά μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε ήδη γνωστοποιήσει με την εγγραφή σας και σύμφωνα πάντα με την συναίνεση που μας έχετε παράσχει, κατά την εγγραφή, προτείνοντάς σας προϊόντα και υπηρεσίες.

Όταν είστε έτοιμοι να παραγγείλετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καλείστε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά πεδία από τα οποία συλλέγονται οι αναγκαίες πληροφορίες για την ολοκλήρωση και παράδοση της παραγγελίας στις οποίες αναγκαστικά περιλαμβάνονται, το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση για την παράδοση και την τιμολόγηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που εσείς έχετε επιλέξει.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα και τις τεχνικές πληροφορίες που αντλούμε από την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, από δική σας τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω φόρμας επικοινωνίας α) μόνο στα πλαίσια του σκοπού της πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών και συμβουλών από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα β) στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για την πρόληψη ή τη δίωξη της κατάχρησης ή άλλης παράνομης συμπεριφοράς στην ιστοσελίδα μας, γ) αν υποχρεωθούμε νομίμως από φορέα κρατικής εξουσίας όπως για παράδειγμα ενόψει μιας επίσημης οδηγίας ή μιας δικαστικής ή άλλης απόφασης των Αρχών, καθώς και δ) για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των απαιτήσεών μας, καθώς και για νομική μας υπεράσπιση.

6. Για ποιους σκοπούς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα στοιχεία που αφορούν την ηλεκτρονική σας αγορά για να εκδίδουμε αποδεικτικό αγοράς και παραγγελίας, καθώς και τιμολόγιο αγοράς και να σας ενημερώνουμε για την ορθή αποστολή και λήψη της παραγγελίας σας, καθώς και για να διαχειριστούμε, να παρέχουμε, να προσαρμόζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Ειδικότερα, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να συλλέγονται και να επεξεργάζονται από την εταιρεία μας για τους ακόλουθους σκοπούς, που κρίνονται απαραίτητοι για την εκτέλεση της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης:

  • ·        Για να εκδίδουμε και να σας αποστέλλουμε αποδεικτικό αγοράς και παραγγελίας
  • ·        Για να σας ειδοποιούμε για σημαντικές αλλαγές ή εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική σας παραγγελία μέχρι και την ολοκλήρωσή της.
  • ·        Για την επικοινωνία σας μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, ή άλλων μέσων, για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στα πλαίσια εκτέλεσης της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης και μέχρι την ολοκλήρωσή της, με την παραλαβή του προϊόντος μας, όπως ενδεικτικά για απαντήσεις σε ερωτήσεις, παράπονα ή επιστροφές επί των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.
  • ·        Για την ανάθεση της αναζήτησης τυχόν αλλαγών, ακυρώσεων ή επιστροφών σας, σε κάθε περίπτωση ανώμαλης εξέλιξης της συναλλαγής μας.
  • ·        Για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός Δικαστηρίου και πάσης Αρχής, καθώς και για σκοπούς εκτέλεσης και συμμόρφωσης μας με δικαστικές αποφάσεις ή διατάξεις του νόμου, οδηγιών, κανόνων, εγκύκλιων.

Επιπλέον και εφόσον εσείς εγγραφείτε στην φόρμα επικοινωνίας μας η εταιρεία μας δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας για να σας ενημερώνουμε για προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και οποιωνδήποτε άλλων  κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας.

7. Σε ποιους γνωστοποιούμε ή / και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά για την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησής σας (π.χ. μεταφορική εταιρεία για την παράδοση της παραγγελίας σας) και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων. Εξάλλου, τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε φορείς που βρίσκονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και ως εκ τούτου υπόκεινται στην αυστηρή νομοθεσία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Προκειμένου να λειτουργήσει ο ιστότοπος και να ολοκληρωθούν οι παραγγελίες σας συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες όπως Π.χ. υπηρεσίες πληροφορικής, εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, τραπεζικές εταιρείες, μεταφορικές στις οποίες διαβιβάζουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των συμβάσεών μας.

Κάποιες από αυτές τις εταιρείες συνεργάζονται με εμάς ως εξωτερικοί συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων, και ως εκ τούτου χρησιμοποιούν τα δεδομένα που παρέχονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ως εκ τούτου, έχουμε συνάψει συμφωνίες με αυτές τις εταιρείες αναφερόμενοι στη λήψη μέτρων ασφαλείας και στην παρακολούθηση των μέτρων αυτών σε τακτική βάση.

Στις ως άνω συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες διαβιβάζουμε τα απολύτως αναγκαία προσωπικά δεδομένα των πελατών μας προκειμένου να είναι εφικτή η μεταξύ μας σύμβαση πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών. Αυτονόητο είναι ότι η εν λόγω διαβίβαση γίνεται πάντα με απόλυτη ασφάλεια και στα πλαίσια των προβλεπόμενων ενεργειών του Ευρωπαϊκού και Εθνικού δικαίου. Επιπλέον με τις ως άνω τρίτες εταιρείες έχουμε υπογράψει συμβάσεις τήρησης της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Ειδικά όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας από τρίτους για την εκτέλεση των συμβάσεών σας ισχύουν τα παρακάτω:

  • Για την παράδοση παραγγελιών σε μεταφορικές εταιρείες και σε εταιρείες παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών, όπως ορίζεται με την τοποθέτηση της παραγγελίας.
  • Για την πληρωμή των αγαθών στους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που καθορίζετε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, αυτή διενεργείται μέσω του παρόχου υπηρεσιών διακομιστή πληρωμών προς την συνεργαζόμενη Τράπεζα που αναφέρετε στους Τρόπους πληρωμής της ιστοσελίδας μας.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής κατάθεσης, αυτή διενεργείται και τυγχάνει επεξεργασίας από το Τραπεζικό Ίδρυμα που εσείς επιλέγετε.

  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών ή λοιπά τραπεζικά ή άλλα στοιχεία. Εσείς παρέχετε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών αποκλειστικά.

8. Πως διασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων;

Η εταιρεία μας προκειμένου να διασφαλίσει την ορθή χρήση και την ακεραιότητα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει, καθώς και να αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση επεξεργασίας, διαγραφής, αλλοίωσης ή άλλης χρήσης αυτών, εφαρμόζει συγκεκριμένες εσωτερικές πολιτικές συμμόρφωσης ενώ λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά, φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφαλείας, καθώς και τεχνολογικά πρότυπα, σύμφωνα με τους  ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων σας, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.

9. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα συνεχίζονται οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν, όπως πχ η επικοινωνία μας μαζί σας για την προώθηση της μεθόδου μας ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα έχουμε την συγκατάθεσή σας και μόνο. Από την στιγμή που θα επιλέξετε την κατάργηση του λογαριασμού σας στην παρούσα ιστοσελίδα τα δεδομένα σας κατόπιν αιτήσεως σας θα διαγράφονται εντός ευλόγου διαστήματος και σε κάθε περίπτωση εντόςδύο μηνών.

Τραπεζικά στοιχεία σας τα οποία ενδεχομένως να ζητούνται διαχειρίζονται από τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών και τηρούνται από μέρους μας μόνο για όσο είναι απαραίτητο για τη σχέση ή τη συναλλαγή.

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν με τη χρήση των cookies τηρούνται για 12 μήνες από τη στιγμή που θα δώσετε την συγκατάθεσή σας κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας για την χρήση cookies.

Στην συνέχεια και εφόσον επιθυμείτε την διαγραφή τους [αναλυτικά στην επόμενη παράγραφο 10] αυτές οι πληροφορίες καταστρέφονται από τα αρχεία και το σύστημά μας, σε συμμόρφωση με την πολιτική της επιχείρησής μας, και υπό την προϋπόθεση ότι δεν απαιτούνται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών, που σας έχουμε περιγράψει ανωτέρω, ή για την κάλυψη των νομικών, φορολογικών ή λογιστικών απαιτήσεών μας ή για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου ή πάσης άλλης Αρχής.

10. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε ενημέρωση αλλά και αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, που εμείς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Ειδικότερα έχετε:

–  Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων (όπως αυτή η ανακοίνωση!)

–  Το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διαθέτουμε για εσάς με τη μορφή αντιγράφου

–  Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.

–  Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους, σε ορισμένες περιπτώσεις

–  Το δικαίωμα να διακόψετε την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή SMS και το newsletter, και να αποσύρετε τη συναίνεσή/συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία που βασίζεται στη συναίνεσή/συγκατάθεσή ανά πάσα στιγμή

–  Το δικαίωμα καταγγελίας στον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων σας – στην Ελλάδα, στην Αρχή Προστασίας των Δεδομένων http://www.dpa.gr/

Εάν επιθυμείτε αντίγραφο μέρους ή όλων των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία της εταιρείας μας τα οποία θα βρείτε στην παράγραφο σημείο 11  «Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας»

Σε κάθε περίπτωση, επιθυμία μας είναι να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων. Γι’ αυτό σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ανακριβή ή ελλειπή μη διστάσετε να μας ζητήσετε τη διόρθωση ή την συμπλήρωσή τους. Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων εφόσον (α) αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναλλαγής, (β) αυτά υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα και πέρα από τους σκοπούς, όπως αυτοί περιγράφονται αναλυτικά στην παρούσα (γ) ή επιβάλλεται από τον νόμο.

Για τους σκοπούς της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας ή της αντίρρησης, μια απλή κοινοποίηση αυτών μας αρκεί. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας μας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Στο βαθμό που λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΔΙΑΓΡΑΦΗ που περιλαμβάνεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Σε κάθε περίπτωση έχετε δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφόσον κρίνετε ότι θίγεστε από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτής της ιστοσελίδας ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους  τους  άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

11. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Θέλουμε πάντα να ακούμε τους πελάτες μας (ειδικά εάν αισθάνεστε ότι σας έχουμε αμελήσει ή θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα).

Αν εσείς:

-Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση / ενημέρωση.

-Θα θέλατε να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας.

-Θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας όπως περιγράφεται παραπάνω ή έχετε να κάνετε μια καταγγελία.

Σας παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση info@eurodiet.gr ή αν θέλετε, μπορείτε να μας γράψετε στη διεύθυνση: EURODIET MED Κολοκοτρώνη 101, Αργυρούπολη 16451

Επιθυμούμε να παρουσιάζουμε πάντα στους πελάτες μας ελκυστικές προσφορές προϊόντων και ως εκ τούτου, να προσαρμόζουμε συνεχώς το φάσμα των προϊόντων μας στις επιθυμίες των πελατών μας. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι αναγκαία η εκ νέου ανανέωση και τροποποίηση της παρούσας ενημέρωσης περί προστασίας των δεδομένων. Για το λόγο αυτόν, σας συνιστούμε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις σε αυτή τη σελίδα σε τακτική βάση. Στο βαθμό που οι εν λόγω τροποποιήσεις μπορεί να επηρεάζουν την συγκατάθεση που χορηγείται από εσάς, θα σας ενημερώνουμε εν προκειμένω χωριστά.