H Eurodiet Med

Home/H Eurodiet Med

Μενού προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

H Eurodiet Med, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων και της μεθόδου eurodiet, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007 προσπαθώντας να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Η ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους eurodiet που εφαρμόζεται από τους κατάλληλα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας και τις πρόσφατες οδηγίες της ADA (American Diabetes Association) σχετικά με τις δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων. Είναι ήδη σε εφαρμογή σε περισσότερες από 20 χώρες ενώ στην Ελλάδα εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά από ιατρούς σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα ,συνακόλουθα της παχυσαρκίας, νοσήματα. Έχουν γίνει μελέτες σε Πανεπιστημιακές κλινικές και σε διαβητολογικά κέντρα δημόσιων νοσοκομείων, με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς αποτελεί τη μοναδική διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με υποχρεωτική ιατρική παρακολούθηση και σε διαβητολογικά κέντρα δημόσιων νοσοκομείων καθώς αποτελεί τη μοναδική διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με υποχρεωτική ιατρική παρακολούθηση.

Με συμμετοχή σε πληθώρα ιατρικών συνεδρίων, επιστημονικών εκδηλώσεων και κλινικών μελετών, η ιατρική και διαιτολογική ομάδα της Eurodiet Med βρίσκεται σε διαρκή επιμόρφωση στα θέματα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς της.

Τηρώντας όλες τις προδιαγραφές σωστής φύλαξης και διάθεσης των τροφίμων eurodiet, ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα αυστηρά πρότυπα παρασκευής τους από την Protein System, μιας από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην εύρεση λύσεων που βοηθούν αποτελεσματικά τους υπέρβαρους και παχύσαρκους ασθενείς. Με έδρα στην καρδιά της Ευρώπης, η Protein System δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται διεθνώς μέσω ενός δικτύου διανομέων σε περισσότερες από 20 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και στην Ελλάδα.

Το 1998, η Protein System SA δημιουργήθηκε με έδρα το Λουξεμβούργο. Από τότε, ο στόχος ήταν να προσφέρει πρακτικές λύσεις διαχείρισης βάρους, κάτω από ιατρική παρακολούθηση, σε αυτούς που τις χρειάζονται. Η πρωτοτυπία της προσέγγισης Eurodiet έγκειται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την ποικιλομορφία και την ποικιλία τους σε συστατικά, γεύσεις και υφές, όλα με στόχο να γίνει το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους σας τόσο νόστιμο, όσο και αποτελεσματικό. Με τα χρόνια, η Eurodiet συνέχισε να αναπτύσσει ειδικά γεύματα, ροφήματα, σνακ και επιδόρπια, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά και τεχνικές, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά το φαγητό σας κατά τη διάρκεια του προγράμματος των 4-φάσεων. Σήμερα, πάνω από 80 διαφορετικά προϊόντα Eurodiet είναι διαθέσιμα!

Η δέσμευσή μας στην…

    • Καινοτομία

Να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των ασθενών και των γιατρών, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα άψογης ποιότητας που θα επιτρέψουν την ολοκληρωμένη διαχείριση του βάρους με ιατρική παρακολούθηση.

    • Διαφάνεια

Δεσμευμένη να συμπεριφερθεί ως υπεύθυνη και νομοταγής εταιρεία, η Eurodiet εμφανίζει την μέγιστη δυνατή ακεραιότητα παντού. Επειδή οι ασθενείς αποτελούν την κύρια ανησυχία μας, η ηθική είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας παραγωγής μας, η οποία είναι και ο λόγος που η Eurodiet δέχεται και τηρεί τις υγειονομικές απαιτήσεις παραγωγής τροφίμων σε όλες τις χώρες όπου πωλούνται τα προϊόντα της.

Η Eurodiet με μια ματιά

Χρησιμοποιείται ήδη σε πάνω από 20 χώρες, από χιλιάδες ιατρούς. Η μέθοδος Eurodiet είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα διαχείρισης βάρους,με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Χωρίζεται σε 4 φάσεις, που κυμαίνονται από 800 έως 1800 kcal/ημέρα, και με τεκμηριωμένες ιατρικές ενδείξεις, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προσαρμόσουν τη φροντίδα που προσφέρουν στις ατομικές ανάγκες κάθε ασθενή.

1998 : Δημιουργία της εταιρείας “Protein System” στο Λουξεμβούργο για την προώθηση μιας νέας μεθόδου για τη διαχείριση του βάρους υπό ιατρική παρακολούθηση : τη μέθοδο Eurodiet.

1999 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Ελβετία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο.

2000 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Ισπανία και το Λίβανο.

2001 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Πολυνησία, το Μαυρίκιο και τη Ρεϊνιόν.

2002 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Ιταλία, τη Νορβηγία και τη Γερμανία.

2003 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στη Νέα Καληδονία.

2004 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

2005 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στο Μαγιότ.

2006 : Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης προσλαμβάνει περισσότερο προσωπικό για να παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων Eurodiet.

2007 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

2009 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Ιρλανδία.

2010 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Εσθονία και την Τυνησία.

2011 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμα στην Αυστραλία, την Κροατία και τη Σλοβενία.

2012 : Τα προϊόντα Eurodiet έγιναν διαθέσιμη στην Κίνα, το Σουλτανάτο του Ομάν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Έρευνα και ανάπτυξη

Η έρευνα και η ανάπτυξη είναι το κλειδί που επέτρεψε στη Eurodiet να γίνει ηγέτης στην Ευρώπη σε θέματα σχετικά με τη διαχείριση βάρους με ιατρική επίβλεψη.

Η ποιότητα είναι η λέξη κλειδί σε όλη τη μέθοδο Eurodiet και των υγιεινών προϊόντων, είτε πρόκειται για τα θρεπτικά συστατικά, είτε για την υγεία, την ευημερία, τη γεύση, την υφή ή την ευκολία. Η Eurodiet προσφέρει στους ασθενείς που ακολουθούν τη μέθοδο προϊόντα βέλτιστης ποιότητας χωρίς να κάνει κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια.

Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη συμμόρφωση όλων των προϊόντων Eurodiet σύμφωνα με τους κανονισμούς. Πράγματι, επειδή τα προϊόντα Eurodiet πωλούνται σε όλο τον κόσμο, οι τοπικοί κανονισμοί λαμβάνονται υπόψη σε όλες τις δραστηριότητες της Ε&Α, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης ακολουθεί δύο κύριους άξονες:

  • τη μετατροπή των αναγκών των ασθενών μας σε ερευνητικές προτεραιότητες
  • τη χρήση των νέων τεχνολογιών για το σχεδιασμό προϊόντων που ποτέ δεν παύουν να παρέχουν στους ασθενείς νέα πλεονεκτήματα και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Εμείς, στη Eurodiet, είμαστε σε θέση να μετατρέπουμε τις ιδέες που προτείνονται από τους επιστήμονες σε πρακτικές διατροφικές λύσεις για τους ασθενείς με προβλήματα βάρους.

Μεταμορφώνουμε τα επιστημονικά επιτεύγματα σε λύσεις

Στον τομέα της διαιτολογίας, η επιστημονική και ιατρική πρόοδος είναι σημαντική και διαρκής. Η ομάδα Ε&Α της Eurodiet είναι ταγμένη στο να μετατρέπει αυτή τη γνώση σε βολικές διατροφικές εφαρμογές για τους ασθενείς της.

Η αποστολή μας εστιάζεται στα εξής:

  • υψηλής επιστημονικής ποιότητας παροχές
  • κατανόηση των αναγκών των ασθενών με προβλήματα βάρους,
  • ανάπτυξη λύσεων που θα βελτιώσουν την καθημερινή τους ζωή.

Κατανόηση των αναγκών των ασθενών

Στη Eurodiet, είμαστε πεπεισμένοι ότι, για να πετύχουμε πραγματική καινοτομία και να προσφέρουμε καλύτερες διατροφικές επιλογές στους ασθενείς μας, θα πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους και τον τρόπο με τον οποίο τα ζητήματα βάρους επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή. Είναι η επικοινωνία με τους ασθενείς από όλο τον κόσμο που μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα που αναπτύσσουμε για την κάλυψη των αναγκών τους. Αυτό επίσης μας βοηθά ώστε να τελειοποιήσουμε τη μέθοδο Eurodiet.

Η επιτυχία προέρχεται από το συνδυασμό των δύο προσεγγίσεων: το μετασχηματισμό της επιστημονικής προόδου σε πρακτικές λύσεις και τη βέλτιστη κατανόηση των αναγκών των ασθενών. Τα εν λόγω επιτεύγματα απαιτούν μια άριστη συνεργασία μεταξύ των ερευνητών μας, των ιατρικών μας ομάδων, των μονάδων μας ανάπτυξης και των ειδικών μας της βιομηχανίας τροφίμων.

Μια εύκολη στην εφαρμογή δίαιτα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ