Επιτυχία

Home/Επιτυχία
“Είμαι πολύ χαρούμενη! Έχω χάσει 19 κιλά σε 4 μήνες! Πολύ σημαντικά για εμένα είναι ότι είχα πρόγραμμα και τάξη στη διατροφή μου και πολλή στήριξη από τον εξαιρετικό γιατρό μου. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το οτι δεν πεινούσα και δεν χρειαζόταν να ανησυχώ για το τι θα μαγειρέψω, να ψωνίσω τα υλικά, να τα ζυγίσω, κοκ. Μου το είχαν πει όταν μου σύστησαν τη Eurodiet, αλλά διαπίστωσα και μόνη μου την ευκολία της εφαρμογής και τα σίγουρα αποτελέσματα, καθώς και στο ότι σε παρακολουθεί γιατρός! Έχω συνειδητοποιήσει ότι η Eurodiet και ο γιατρός μου έδρασε ως υποστηρικτής μου και σύμμαχος μου σε όλη την πορεία, και ότι τελικά εγώ είμαι που πέτυχα, εγώ τα κατάφερα, και απο ότι αισθάνομαι τα έχω καταφέρει για πάντα! Ευχαριστώ Eurodiet!”
Ολυμπία 42 ετών, Απώλεια: 19kg Διάρκεια: 4 μήνες
“Έχω καταφέρει να χάσω συνολικά 40 κιλά! Έχουν περάσει 10 μήνες και συνεχίζω ακόμα. Θέλω να χάσω ακόμη 6. Το γεγονός ότι δεν πεινούσα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ήταν καθοριστικό σε μένα! Μου άρεσε πολύ που είχα έτοιμα γεύματα και δε χρειαζόταν να μαγειρεύω στο μεγαλύτερο κομμάτι της δίαιτας. Λατρεύω τα γλυκά της Eurodiet κυρίως μπισκότα σοκολάτας και τις κρέμες. Σε όλη μου την πορεία έχω απολαύσει την εξαιρετική επικοινωνία με τη γιατρό που με παρακολουθεί. Η υποστήριξή της και τα όσα μου έμαθε θεωρώ ότι είναι καθοριστικά για μένα. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξαναπάρω ποτέ τα κιλά που έχασα, γιατί βλέπω ότι έχει αλλάξει η διατροφική μου συμπεριφορά.”
Ειρήνη 32 ετών, Απώλεια: 40kg Διάρκεια: 10 μήνες
“Μια τυχαία συνάντηση με ένα γιατρό ου εφάρμοζε τη μέθοδο ήταν καθοριστική. Αποφάσισα να δοκιμάσω και αυτό. Δεν ξέρω τι με ώθησε, η σιγουριά στα λόγια του; Η ασφάλεια ότι θα με παρακολουθεί γιατρός; Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα αρχικά για το αν θα τα καταφέρω, γιατί είχα κάνει κι άλλες προσπάθειες παλιότερα χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Από την πρώτη εβδομάδα όμως, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται, με τη Eurodiet κάθε αμφιβολία εξαφανίστηκε. Ικανοποίησα όλες τις διατροφικές ανάγκες μου από την αρχή. Όλα τα προϊόντα είναι πολύ νόστιμα κι επειδή είμαι και λάτρης του γλυκού, έτρωγα και πολλά γλυκά χωρίς τύψεις. Αυτό τα λέει όλα! Έχασα τα κιλά που ήθελα- 23 κιλά σε έξι μήνες-με έναν ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο και κυρίως χωρίς στερήσεις. Το πιο σπουδαίο για μένα: έχουν περάσει 10 μήνες και έχω καταφέρει είμαι και 2 κιλά πιο κάτω. Νομίζω ότι άλλαξε το σώμα μου, ο μεταβολισμός μου. ο τρόπος ζωής μου. Όποιος επισκεφτεί ένα γιατρό που εφαρμόζει τη Eurodiet και μιλήσει μαζί του, θα καταλάβει τι σημαίνει να ασχολείται σοβαρά κάποιος μαζί σου. Δεν είναι απλή ιστορία αυτό. Όταν ξεκίνησα να έχω επαφή τη Eurodiet και είδα τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το άτομό μου και το πρόβλημα του βάρους μου, ένιωσα ότι αξίζει να προσπαθήσω σοβαρά, γιατί κάποιοι με αντιμετώπιζαν ΣΟΒΑΡΑ. Όσο γι’ αυτόν που ξεκινά τώρα Eurodiet ή το σκέφτεται ένα έχω να πω.. ότι άργησε!! Και είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε, για οτιδήποτε.”
Χρήστος 53 ετών, Απώλεια: 23kg Διάρκεια: 6 μήνες
“Ξεκίνησα τη μέθοδο Eurodiet ακριβώς πριν 2 χρόνια. Από τότε και για πολλά χρόνια ακόμα πιστεύω, αυτή τη μέρα θα τη γιορτάζω καλύτερα και από την ονομαστική
μου εορτή!
Είχα δοκιμάσει κάποιες δίαιτες, όμως τα αποτελέσμα-
τα ήταν απογοητευτικά. Έχανα κάποια λίγα κιλά, μετά κόπων
και βασάνων, τα οποία όμως με την πρώτη παρασπονδία επα-
νέρχονταν. Το εκπληκτικό με τη μέθοδο Eurodiet, είναι ότι χά-
νεις κιλά εύκολα και το σημαντικότερο ότι τα διατηρείς!
Το εντυπωσιακό είναι ότι το αίσθημα της στέρησης, όσο και το
αίσθημα της πείνας εξαφανίστηκαν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Έφτασα μάλιστα στο σημείο
να πω ‘’μα καλά και άλλο γεύμα; Και άλλο θα φάω;’’. Τα πέντε γεύ-
ματα την ημέρα, πραγματικά υπερκάλυπταν τις ανάγκες μου. Τα γεύματα μου άρεσαν πάρα πολύ. Είναι όλα γευστικότατα και τα περισσότερα από αυτά πολύ πρακτικά. Ένα σημαντικό πρόβλημα στις δίαιτες είναι η προετοιμασία του γεύματος, όταν βρίσκεσαι στη δουλειά. Τα περισσότερα προϊόντα Eurodiet, πραγματικά σου λύνουν τα χέρια! Τα γλυκά προϊόντα είχαν κερδίσει την εκτίμησή μου, ιδιαίτερα οι μπάρες σοκολάτας. Είκοσι ολόκληρα κιλά έφυγαν από πάνω μου! Δεν ένιωσα καθόλου να επιβαρύνεται ο οργανισμός μου. Ίσα ίσα που η επίδραση της δίαιτας ήταν θετική, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του γιατρού, στον οποίο έκανα εξετάσεις αίματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας, ο οποίος μου είπε ‘’αγόρι μου οι εξετάσεις αυτές είναι μωρού παιδιού’’…Έμαθα πολλά στην πορεία της εφαρμογής…. Πρώτα απ’ όλα έμαθα να μην πιστεύω φράσεις του τύπου ‘’ομορφαίνει δεν παχαίνει’’ ή “τέτοιο έφαγε η Madonna και έκανε κορμί κολόνα’’… Επίσης, έμαθα πώς να κάνω σωστούς συνδυασμούς τροφών, ποιες τροφές μου κάνουν καλό και ποιες όχι. Τέλος, η μέθοδος αυτή, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να μάθω να διαχωρίζω την πείνα την πραγματική, από την πείνα την ‘’εγκεφαλική’’. Η ζωή μου έχει αλλάξει πολύ. Έχω περισσότερες ανάσες με αποτέλεσμα να έχω και περισσότερη ενέργεια. Δεν θα σταθώ τόσο στις σωματικές αλλαγές, οι οποίες είναι εκπληκτικές, όσο στις ψυχολογικές. Έχω αποκτήσει πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση, έχει ανέβει η διάθεσή μου και έχω αγαπήσει τον εαυτό μου. Ευχαριστώ Eurodiet!”
Λευτέρης 30 ετών
“Tα τελευταία 10 χρόνια το μόνο που είχα καταφέρει ήταν να ξοδέψω αρκετά χρήματα για να αδυνατίσω, αλλά μετά μερικούς μήνες ήμουν ξανά πάνω από 130. Λες και κάτι, κάποιος με ήθελε εκεί… Στην πιο αποτελεσματική προσπάθεια που είχα κάνει κατάφερα να χάσω 15 κιλά, αλλά ένοιωθα τόσο καταβολή που δεν μπόρεσα να συνεχίσω. Τα πήρα πίσω σε ενάμιση μήνα 135 κιλά! Τόσα ήμουν όταν ξεκίνησα Eurodiet. Με την καθοδήγηση του ιατρού μου, μπαίνοντας σε πιο ήπιο πρόγραμμα από αυτά που ακολουθούσα μέχρι τότε, έφτασα 85,4 κιλά. Σε οκτώ μήνες! Συνολική απώλεια 49,6 κιλών. Η παρουσία και η υποστήριξη του γιατρού μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο σε μένα. Ο επιστημονικός έλεγχος των αποτελεσμάτων, οι επιστημονικές εξηγήσεις του γιατί και του πως πρέπει να τρώω από εδώ και στο εξής θεωρώ ότι μου εχουν αλλάξει την οτική γωνία για τη διατροφή για πάντα.
Εμένα προσωπικά μου προσέφερε τεράστια αλλαγή στη ζωή μου πάντα προς το καλύτερο. Βελτίωσα την υγεία μου, την εξωτερική μου εμφάνιση, μπορώ να συμμετέχω σε όποια κοινωνική δραστηριότητα επιθυμώ χωρίς να αισθάνομαι άσχημα για το σώμα μου, χωρίς να έχω τη δυσκολία των παραπανίσιων κιλών που δεν μου επέτρεπαν να κάνω πράγματα απλά για κάθε άνθρωπο, που το βάρος του είναι ρυθμισμένο σωστά. Αυτό που αισθανόμουν κατά την διάρκεια της δίαιτας ήταν βαθιά ικανοποίηση αφού έβλεπα ότι η προσπάθεια μου αποφέρει καρπούς. Η μείωση των κιλών από μήνα σε μήνα ήταν αισθητή και αυτό μου έδινε κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Ένα από τα πλεονεκτήματα της δίαιτας με προϊόντα Eurodiet είναι η διατήρηση της μυϊκής μάζας του σώματος στα επίπεδα που ήταν αυτή πριν την έναρξη της δίαιτας. Μεταβολικά αυτό σημαίνει ότι οργανισμός μου έχει τις ίδιες ανάγκες θερμίδων με αυτές που είχε όταν ήμουν πολύ περισσότερα κιλά. Αυτή την στιγμή με ισορροπημένη διατροφή συντηρώ τα κιλά που έχασα.”
Παναγιώτης 37ετών, Απώλεια: 44kg Διάρκεια: 8 μήνες
“Ήμουν στην κυριολεξία μια ζωή παχύσαρκη, έχω δοκιμάσει διάφορα. Κάποιες δίαιτες είχαν μικρό αποτέλεσμα, κάποιες ήταν κουραστικές και για κάποιες δεν το είχα πάρει εντελώς απόφαση, και με την πρώτη δικαιολογία τα παράταγα. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου σε μένα έπαιξε η ιατρική παρακολούθηση, αλλά και μια φίλη μου που την είχε κάνει και είχε κυριολεκτικά μεταμορφωθεί! Το αποτέλεσμα με τη Eurodiet φάνηκε από την πρώτη στιγμή, μιας και τα πολλά κιλά φεύγουν εύκολα και ανώδυνα στην αρχή. Μετά έχεις συνηθίσει και είναι όλα πιο εύκολα και απλά. Μια καλή συνήθεια… Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, η αίσθηση της πείνας χάθηκε και από κάποια στιγμή και μετά δεν υπάρχει καν στο μυαλό σου, αλλά ούτε και στο στομάχι σου! Αυτό που έμαθα με τη μέθοδο Eurodiet είναι να προσέχω και να αγαπώ τον εαυτό μου, να έχω μια διατροφή σωστή και πλέον έχει αλλάξει η γεύση μου… ξέρω να τρώω τα πάντα, ποιοτικά όμως σωστά.. Έμαθα πολλά μυστικά, και λεπτομέρειες που δεν μπορούσα να φανταστώ καν ότι υπάρχουν, αλλά και το πόσο ποιοτικά αλλάζουν την υγεία μου προς το καλύτερο. Η εφαρμογή ήταν πολύ εύκολη για μένα, τα προιόντα είναι πολύ γευστικά… ειδικά τα γλυκά που είναι και πρακτικά για να τα έχεις μαζί σου, όποια δουλειά και αν κάνεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχω περισσότερη ενέργεια, περισσότερη διάθεση και σιγά σιγά περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχω δει αλλαγές γύρω μου και μέσα μου και έξω μου… Με τη μέθοδο Eurodiet, γλυτώνεις χρόνο στην προετοιμασία του κάθε γεύματος. Επιπλέον, δεν νιώθεις πείνα, κάτι που σε βοηθά να συνεχίσεις. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική και κυρίως βελτιώνει την υγεία. Έχω χάσει 35 ολόκληρα κιλά –ποτέ δεν το φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να γίνει, έχουν περάσει 2 χρόνια και έχω μείνει σταθερή, κυριολεκτικά χωρίς καν να το προσπαθώ, απλά τρώω όπως μου έμαθε ο γιατρός μου, κυριολεκτικά τα πάντα και το χαίρομαι!”
Γεωργία 32 ετών, Απώλεια: 35kg
“Ξεκίνησα το πρόγραμμα Eurodiet γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνω κάτι για το βάρος μου. Ίσως να βρισκόμουν σε άρνηση σχετικά με το πόσο βάρος έπρεπε και μπορούσα να χάσω, αλλά το ιατρικό check up στην αρχή του προγράμματος μου με έκανε να δω πόσο άσχημα ήταν η κατάσταση της υγείας μου και πόσο πολύ χρειαζόμουν ένα πρόγραμμα σαν τη Eurodiet. Ξεκίνησα τη Eurodiet και γρήγορα είδα τα αποτελέσματα. Μετά από 16 ημέρες είχα χάσει σχεδόν 8 kg και μετά από 35 ημέρες η συνολική απώλεια βάρους είχε φτάσει στα 13.7 kg! Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Eurodiet έχασα 22 kg. Εξίσου ευχάριστες ήταν οι υγιείς αλλαγές στο σάκχαρό μου και τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα με ένα πιο υγιή οργανισμό και είμαι εξοπλισμένος με τη γνώση του πως να τρώω σωστά και να διατηρώ έναν υγιή τρόπο ζωής!”
Sam 32 ετών, Απώλεια: 22kg
“25 κιλά μείον, ρυθμισμένο σάκχαρο, εκπαίδευση πάνω στην διατροφή, μηδέν υπογλυκαιμίες..
Ευχαριστώ eurodiet!”
Angie Stamatiou, Απώλεια: 25kg
“Την πρώτη φορά που μίλησα στο γιατρό μου για τη Eurodiet ζύγιζα 89 kg. Η πρόσληψη βάρους μου οφειλόταν σε κακές διατροφικές συνήθειες, δύο εγκυμοσύνες και καθόλου άσκηση. Μαζί με την υποστήριξη του γατρού μου, τη βοήθεια του συμβούλου μου και λίγη άσκηση, έχασα 27 kg, πηγαίνοντας από το νούμερο 16 στο 10! Έχω πλέον τελειώσει το πρόγραμμα εδώ και 16 μήνες και έχω καταφέρει να διατηρήσω την απώλεια βάρους με ευκολία! Εντυπωσιάστηκα τόσο με το πρόγραμμα που πλέον έχω γίνει μέλος της ομάδας Eurodiet! Νιώθω φανταστικά, πλέον έχω την ενέργεια να κυνηγάω τα παιδιά μου, να φοράω τα ρούχα που φορούσα παλιά και έχω ανακτήσει την αυτοπεποίθηση να κάνω οτιδήποτε έκανα και παλιότερα! Η Eurodiet μου άλλαξε τη ζωή, και μπορεί να αλλάξει και τη δική σου!”
Dominique 31 ετών, Απώλεια: 27kg
“Είχα πάντα κοιλιά και ζύγιζα ως παιδί περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Όλη η ενήλικη ζωή μου ήταν ένα συνεχόμενο πρόγραμμα δίαιτας με αποτέλεσμα το φαινόμενο γιο-γιο. Όποτε κατάφερνα να χάσω 10kg, έπαιρνα 15kg πίσω! Μια χρονιά μάλιστα, έχασα 5kg και ξαναπήρα μετά τα Χριστούγεννα 10kg. Κάθε χρόνο συνεχιζόταν το ίδιο. Οι φίλοι και οι γνωστοί μου, μου έδωσαν το παρατσούκλι του “ανθρώπου που χορεύει με τη δίαιτα”. Μια φορά αποφάσισα να πάω για πεζοπορία στην Αυστρία για 4 εβδομάδες ( μεγάλος στόχος ! ) και στη μέση περίπου της πεζοπορίας (περίπου 400 χιλιόμετρα ) έπρεπε να μεταφερθώ άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο με φλεγμονή στον αριστερό αστράγαλο. Ο εφημερεύων γιατρός μου είπε, ” με αυτό τον πόνο δεν θα περπατήσεις ούτε ένα μέτρο ακόμη, αλλά ειλικρινά, με τέτοιο σωματότυπο, θα πρέπει να είσαι περήφανος που κατάφερες να περπατήσεις και αυτή την απόσταση” και αυτό κόλλησε στο μυαλό μου, τα πάντα ήταν ξεκάθαρα για μένα πλέον! Αλλά πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Κατά σύμπτωση, έμαθα για τη EurodIet, έκανα μεγάλη έρευνα, και αποφάσισα να δοκιμάσω αυτή τη μέθοδο.
Τα ακόλουθα σημεία ήταν κύριας σημασίας για μένα:
Μόνο κάτω από ιατρική παρακολούθηση ( έπεισα τον οικογενειακό γιατρό μου να εκπαιδευθεί στη μέθοδο EurodIet), οπότε δεν έπρεπε να πάω σε ένα καινούριο γιατρό.
• Δε νιώθεις πείνα (Φάσεις 1 και 2). Το μόνο που μπορώ να πω σ’αυτό το σημείο είναι πως αυτό είναι συγκλονιστκό.
• Τα όρια μου (κατά τη διάρκεια της δίαιτας) ήταν ξεκάθαρα. Πάντοτε ήξερα τι επιτρεπόταν να φάω και τι όχι. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο σύστημα γιατί διαφορετικά έμπαινα σε πειρασμό να “κλέψω” τη δίαιτα.
• Μπορείς να προσθέσεις αλατοπίπερο και καρυκεύματα στο φαγητό, όπως έχεις συνηθίσει.
• Συνεχόμενη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας (μέσω δειγμάτων αίματος).
• Υπάρχουν φαγητά που μπορείς να ετοιμάσεις πολύ γρήγορα (ιδανικό όταν είσαι εργαζόμενος). Ναι, τι μπορώ να πω, δούλεψε πραγματικά. Τώρα ζυγίζω 75kg, κατάφερα να χάσω 42kg και ακολουθώ τη Φάση 4 για περισσότερους από 4 μήνες. Με τη Eurodiet άλλαξα τις διατροφικές συνήθειες που είχα για περισσότερα από 12 χρόνια! Και την τελευταία φορά ζύγιζα 75kg και είχα και 20 εκατοστά μικρότερη περίμετρο μέσης. Δεν μπορεί τίποτα να περιγράψει το συναίσθημα του να ζυγίζεις 40kg λιγότερα, εκτός από τη λέξη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Ανεβαίνω σκαλοπάτια, σηκώνω κουτιά, δένω τα παπούτσια μου, όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα στη ζωή μπορούν και πάλι να γίνουν εύκολα και φυσιολογικά. Ευχαριστώ Eurodiet!”
Alex 39 ετών, Απώλεια: 40kg
“Όταν άκουσα πρώτη φορά για το πρόγραμμα EurodIet, ήμουν 87kg και πολύ δυσαρεστημένη με την υγεία και την εμφάνισή μου, είμουν έτοιμη για μια αλλαγή και όπως αποδείχθηκε, αυτό το πρόγραμμα ήταν τέλειο για εμένα και τον τρόπο ζωής μου. Πάντοτε δυσκολευόμουν να διατηρήσω μια ισορροπημένη δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης, και λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων δεν έβρισκα ποτέ το χρόνο και την ενέργεια να ψάξω που έκανα λάθος. Αυτό είναι το καλό με τη EurodIet, ουσιαστικά μου ξαναέμαθε για την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση ώστε να διατηρώ ένα υγιές βάρος. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να ακολουθώ τις οδηγίες για το τι να τρώω και οι απαιτήσεις σε άσκηση είναι πολύ μικρές, οπότε δεν χρειάστηκε να αλλάξω ριζικά την καθημερινότητά μου. Με τη στήριξη του Dr Hadges, της DomInIque και της υπόλοιπης ομάδας EurodIet έχασα 22kg σε 5 μήνες. Αφού τελείωσα τη δίαιτα, έχω τώρα μια πολύ καλή βάση για να ισορροπώ τους πειρασμούς με τον υγιή τρόπο ζωής και αυτό έχει οδηγήσει στο να γίνω ένας πολύ πιο χαρούμενος άνθρωπος.”
NatalIe , Απώλεια: 22kg
“Περίπου 10 χρόνια πριν, είχα διαγνωστεί με μείζονα κατάθλιψη και πρόβλημα άγχους. Από τη χρήση αντικαταθλιπτικών και επειδή κάποιες μέρες αισθανόμουν πολύ άρρωστη για να βγω από το σπίτι ή ακόμα και να σηκωθώ απ’το κρεβάτι, άρχισα να παίρνω πολύ βάρος. Χρησιμοποιώ τη μέθοδο Eurodiet εδώ και 8 μήνες και έχω χάσει σχεδόν 40kg. Ο σύμβουλος Eurodiet μου δίνει άπλετη υποστήριξη και βοήθεια σε όλες μου τις ερωτήσεις και τις ανάγκες. Γνωρίζοντας ότι έχω ένα γιατρό να παρακολουθεί την υγεία μου και να μου δίνει συμβουλές στην πορεία του προγράμματος, είμαι βέβαιη πως είμαι στο σωστό δρόμο. Η EurodIet μου έχει ξαναδώσει την αυτοπεποίθησή μου, το να μπαίνω σ’ένα μαγαζί ρούχων και να ξέρω ότι τα ρούχα θα μου μπαίνουν είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Νιώθω βέβαιη ότι θα μπορέσω να συνεχίσω τις υγιείς διατροφικές συνήθειες που μου έμαθε η μέθοδος και δε θα ξαναπάρω το βάρος που έχασα. Αυτή τη στιγμή ζυγίζω λιγότερο από όσο ζύγιζα 12 χρόνια πριν. Η ζωή μου και η υγεία μου έχουν βελτιωθεί δραματικά χάρις την EurodIet.”
Karina, Απώλεια: 40kg Διάρκεια: 8 μήνες
“Όταν πρωτοξεκίνησα τη Eurodiet ζύγιζα 76 kg, με ένα ΔΜΣ στα 29.9. Ήμουν 22 χρονών. Το σοκ του πόσο πολύ βάρος είχα πάρει ήταν τόσο μεγάλο και δεν είχα ιδέα πως συνέβη! Μετά τα κατάλληλα τεστ, ο γιατρός μου με έβαλε στο πρόγραμμα και ο καταπληκτικός σύμβουλος Eurodiet μου είπε τι μπορώ να περιμένω από τη μέθοδο. Μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες είχα χάσει 8 kg και ένιωθα καταπληκτικά! Η μεζούρα στη μέση, στους γοφούς και την κοιλιά έδειχνε πολύ μικρότερα νούμερα επίσης. Όχι μόνο ευχαριστιόμουν το φαγητό, αλλά έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να συνεχίσει το πρόγραμμα. Μέχρι το τέλος της Φάσης 4 είχα χάσει συνολικά 18 kg, και ο ΔΜΣ μου ήταν πίσω στην τέλεια τιμή! Η Eurodiet άλλαξε τη ζωή μου. Μου έμαθε πως πρέπει να τρώω, χάρη σε αυτό το πρόγραμμα δε χρειάζεται πλέον να ανυσηχώ μήπως γίνω υπέρβαρη ποτέ ξανά!”
Koby 23 ετών, Απώλεια: 18kg
“Έφτασα στο τέλος του προγράμματος όπως είχε αρχικά οριστεί αλλά θα χρησιμοποιήσω τα επιπλέον γεύματα που έχω αγοράσει για ένα συνεχιζόμενο στόχο να μειώσω το βάρος μου λίγο ακόμα μέσα στους επόμενους μήνες. Έχω χάσει 30 Kg σε 20 εβδομάδες και άλλο ένα από τότε.Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ο Dr Hadges είπε ότι ήταν η μεγαλύτερη απώλεια βάρους που έχει δει σε πελάτη (μπορεί απλά να είναι υποστηρικτικός). Το μεγάλο θετικό είναι η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα των αιματολογικών μου εξετάσεων και της αρτηριακής μου πίεσης. Το κακό είναι ότι τώρα πρέπει να αγοράσω καινούρια ρούχα (έως και 4 νούμερα μικρότερα) και άνθρωποι που δεν με έχουν δει για μήνες δεν με αναγνωρίζουν.”
Trevor Haskell, Απώλεια: 30kg Διάρκεια: 5 μήνες
“Είμαι ένας άντρας 61 ετών. Όταν άκουσα πρώτη φορά για τη Eurodiet από ένα Ελβετό φίλο μου, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν ότι η Eurodiet προσφέρει ιατρική υποστήριξη. Πρέπει να κάνεις ένα ιατρικό check-up και να πάρεις διάγνωση από γιατρό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του προγράμματος. Σίγουρα ακουγόταν σαν ένα διαφορετικό και σοβαρό πρόγραμμα. Με τα χρόνια είχα σταδιακά πάρει περισσότερο βάρος, οι επισκέψεις μου στο γυμναστήριο ήταν σπάνιες μέχρι που τελικά το σταμάτησα. Ήμουν 112 kg όταν άρχισα το πρόγραμμα Eurodiet. Το φαγητό είναι πραγματικά νόστιμο. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ροφήματα Eurodiet, τα οποία έφτιαχνα με φρέσκες φράουλες. Έχασα 17 kg στη Eurodiet και έχω πολλή ενέργεια. Πιστεύω πως η νυχτερινή μου άπνοια έχει επίσης βελτιωθεί. Χάρις την Eurodiet έχω επαναδιαμορφώσει τις διατροφικές μου συνήθειες, τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα. Έχω διατηρήσει την απώλεια βάρους μου για περισσότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που τελείωσα τη μέθοδο!”
LaurIe 61 ετών, Απώλεια: 17kg
“Ήξερα ότι είχα πάρει βάρος αλλά δεν το παρακολουθούσα, είχα ανέβει 17 kg σταδιακά μέσα στα τελευταία 4 χρόνια. Οι δίαιτες αυθυποβολής αποτύγχαναν και παρόλο που ήμουν σε φόρμα και ασκούμουν τακτικά, δεν έβλεπα αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα Eurodιet με βοήθησε να χάσω το βάρος μου μέσα σε μόλις 5 εβδομάδες! Πιστεύω ότι η επιτυχία του βασίζεται στα εξής σημεία κλειδιά.

• Η Eurodiet παρείχε τη δομή και το φαγητό, κάνοντάς το εύκολο να μην παρασύρομαι από πειρασμούς.

• Η υποστήριξη της Eurodiet και η εκπαίδευση στην σωστή διατροφή.

• Ιατρική παρακολούθηση που μου επέτρεψε να χάσω το βάρος με ασφάλεια.

Επίσης, τα προϊόντα έιναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρώ το βάρος μου σε καθημερινή βάση. Η Eurodiet εξαφάνισε το περιττό βάρος και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, βελτίωσε την ποδηλασία μου δραστικά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Eurodiet!”

SImon 41 ετών

6 Λόγοι για να επιλέξετε eurodiet!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ